Αρχική > Uncategorized > Δεκάδες ελληνόπουλα επέστρεψαν «δηλητηριασμένα» από τις διακοπές τους από Χαλκιδική και Πιερία

Δεκάδες ελληνόπουλα επέστρεψαν «δηλητηριασμένα» από τις διακοπές τους από Χαλκιδική και Πιερία

Σεπτεμβρίου 29, 2012 Σχολιάστε Go to comments
Μεγάλος ήταν ο αριθμός των παιδιών που φέτος κάνοντας τις διακοπές τους σε παραλίες της Χαλκιδικής και της Πιερίας αντίκρισε το απίστευτο πλήθος σκοπιανών αυτοκινήτων να φέρουν οποιασδήποτε μορφής αρχικά ΜΚ (Μακεδονία?). Άλλοτε στις ίδιες τις πινακίδες τους και άλλοτε ως αυτοκόλλητα. Στις αρχικές τους απορίες προς τους γονείς τους πώς είναι δυνατόν μέσα στην χώρα μας οι σκοπιανοί να δηλώνουν «Μακεδονία» και οι εδώ κεντρικές – τοπικές Αρχές να μην μπορούν να κάνουν τίποτα, δεν έπαιρναν ικανοποιητική απάντηση. Προφανώς,  και οι ίδιοι οι γονείς έμεναν έκπληκτοι από το γεγονός αλλά είχαν τα γνωστά προβλήματα των ημερών μας και το ξεχνούσαν γρήγορα.

Αντίθετα, στα παιδιά έμεινε η πίκρα της αδυναμίας αντίδρασης ενός, σε οποιοδήποτε βαθμό, οργανωμένου Κράτους αλλά και της Ιστορικής Αλήθειας, όπως τουλάχιστον αυτή προκύπτει από τα επίσημα χείλη της χώρας τους……

Η πίκρα του δηλητηρίου, που καθημερινά έπρεπε να καταπίνουν  αντικρίζοντας τα σκοπιανά αυτοκίνητα με ΜΚ, κινητές δηλώσεις Μακεδονίας, σε διαφορετικές τοποθεσίες, έμεινε στο υποσυνείδητό τους μέχρι να βρουν εκείνους που θα μπορούν να αντιδρούν. Τότε δεν θα τους ενδιαφέρει πια η ποιότητα της αντίδρασης ούτε και ο «πολιτισμός» αυτών που αντιδρούν. Τότε αυτό που θα έχει σημασία θα είναι απλά οποιαδήποτε αντίδραση, έστω και ακραία,  που θα δίνει νόημα στην χαμένη αξιοπρέπεια της συλλογικής ταυτότητας……
***Για την μάστιγα των σκοπιανών αυτοκινήτων, στην Βόρεια Ελλάδα,  με αρχικά ΜΚ έγιναν οι σχετικές οχλήσεις και τηλεφωνικά στην αρχή αλλά και με fax-emails στις αρμόδιες Αρχές -(σε δεύτερη φάση). Το περιεχόμενό τους προφανώς δεν μπορεί να δημοσιευθεί. Αντίθετα ένα δείγμα από σχετικές φωτογραφίες ακολουθεί παρακάτω με διαφόρων μορφών αρχικά ΜΚ.

Το να μη παραδεχόμαστε ότι οι σκοπιανοί επεκράτησαν και στο επίπεδο αυτό είναι τώρα πια σαν να μην παραδεχόμαστε την ύπαρξη ενός φυσικού φαινομένου.
xronos 
 29/9/12

Αυτό έχει και το σήμα της Ευρώπης!!! 
—–
2. Βάζουν αυτοκόλλητα όταν δεν είναι το ΜΚ στις πινακίδες

 κλπ
 —

Advertisements
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: