Αρχική > FYROM > Ακόμα ένα τουριστικό λεωφορείο κινητή διαφήμιση του ΜΚ (Μακεδονία) σε δρόμους Χαλκιδικής- Θεσσαλονίκης.

Ακόμα ένα τουριστικό λεωφορείο κινητή διαφήμιση του ΜΚ (Μακεδονία) σε δρόμους Χαλκιδικής- Θεσσαλονίκης.

11 Σεπτεμβρίου, 2012 Σχολιάστε Go to comments
Η φωτογραφία του τουριστικού από Σκόπια τραβήχτηκε στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης στο ύψος της μικρής σήραγγας του κόμβου Πυλαίας.

Ήταν Κυριακή πρωί στις 19/8/12 και η πορεία του προς Σύνορα από Χαλκιδική.  Δεν είχε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα διακριτικά ΜΚ (Μακεδονία).

Θα μπορούσε εύκολα να υποθέσει κάποιος ότι δοκίμαζε αντοχές και αντανακλαστικά μιας χώρας σε απάθεια, αναισθησία, καταστολή. Δεν ήταν ένα τα αυτοκόλλητα ήταν τέσσερα!!!………………..

Πιθανότατα, έτσι μπήκε από τα σύνορα, έτσι έμενε παρκαρισμένο στην Χαλκιδική δίπλα σε αυτοκίνητα και Ελλήνων παραθεριστών από διαφορετικές πόλεις και διαφορετικών νοοτροπιών. Πιθανότατα, με αυτά τα σήματα διέσχισε κεντρικότατους δρόμους της Μακεδονίας, για την απελευθέρωση της όποιας, κάποιοι έχασαν την Ζωή τους και κάποιοι άλλοι έχασαν πατεράδες, συζύγους κλπ. Όταν θυσιάζονταν, προφανώς, πότε δεν θα είχε περάσει από το μυαλό τους ότι οι σφαγείς θα γύριζαν κάποτε μεταλλαγμένοι σε ψευτομακεδόνες να κάνουν άνετα επίδειξη τροπαίου νίκης στα εδάφη αυτά και οι απόγονοι τους να είναι σε κατάσταση παράλυσης.

Σε τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε:
  • 1) Κανέναν δεν ενόχλησε το τουριστικό μέχρι ο πρωί της Κυριακής (19/8/12-9:10πμ).
  • 2) Το κέντρο επιχειρήσεων δεν είναι ενημερωμένο για την σχετική οδηγία του ΥΠΟΙΚ [1]:Τι θα πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Το να λέμε ότι στο τελωνείο πρέπει να ενεργούν κατά τα νόμιμα είναι απλά ανευθυνότητα.
  • 3) Το αρμόδιο τμήμα τροχαίας μετά την καταγγελία δεν έκανε τίποτα παρόλα που δόθηκε λεπτομερέστατα η περιγραφή, η πινακίδα και η πορεία του τουριστικού λεωφορείου.
Δικαιολογημένα αναρωτιέται κάποιος πως θα μπορέσει ένας οργανισμός/χώρα σε τέτοια συλλογική κατάσταση  να εφαρμόσει πολύπλοκα προγράμματα ανάταξης όταν δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τόσο απλές προκλήσεις. Μάλλον στις κραυγές και στο muhabbet φαίνεται να έχει ειδικότητα.
22/8/12
ΣΧΕΤΙΚΑ:

2222233331111

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: